Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
invalid widget [plugins_social_instagram_liked_media] []
Search
or search all of Norway
Trondheim

To Rom og Kjøkken

  • Carl Johans gt. 5, Trondheim
  • +47 73568900
  •  /  km From You
Overview
Details

To rom og kjøkken (« Zwei Zimmer mit Küche») wurde am Oktober 2005 eröffnet. Zwei Männer mit einem leidenschaftlichen Verhältnis zu Essen und Wein sind die Besitzer und Geschäftsführer des Lokals: Roar Hildonen, ein Restaurateur mit mehr als 25 Jahren Erfahrung, der u.a. auch Cocktail-Weltmeister und Gewinner der John Whyte Memorial Trophy war, und Alexander Skjefte, Gewinner des Young Somilier-Preises und ausgebildeter Weinkellner.

In unserem Restaurant stehen die lokalen Produkte Trøndelags im Vordergrund, die in einer vom Mittelmeer inspirerierten Cuisine zubereitet werden.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Trondheim AS
Accommodation
Hotel facilities
  • Bar:
Green Travel
The To Rom og Kjøkken has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.

To Rom og Kjøkken is approved and tested by Norwegian Foodprints. The food is made from scratch, with the use of Norwegian, local products and displays local knowledge of food and dishes.
Click to activate
Trondheim, Norway
The latitude and longitude
63° 26' 1" N / 10° 23' 57" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad